31 Ekim 2012 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 71.Bölüm İzle

Şehzade Mustafa, Helena’yı haremine almak ister. Ne var ki Helena, Mustafa’nın kim olduğunu bilmemektedir. Muhteşem Yüzyıl’da sular durulmuyor. İbrahim Paşa ve Hatice Sultan arasındaki buzlar eriyor. Mihrimah Sultan ve Firuze Hatun’un arası açılıyor. Şehzade Mustafa, Helena’yı haremine almak istiyor.Firuze Hatun’u terastan atmaya niyetlenen Rüstem Ağa’yı gizemli biri engeller. Firuze Hatun kurtulurken Rüstem Ağa görüldüğü için tehlike altında kalır. Hürrem Sultan, Firuze’den kurtulamadığı için başka planlar yapmaya başlar. İbrahim ve Hatice’nin yeniden bir araya gelmesi, Süleyman’ı memnun eder. Ancak bu durum Hürrem’in canını bir hayli sıkar. Nigâr ise kendisi için bulunan damat adaylarıyla evlenmemek için bir yol arar kendine.  Taşlıcalı Yahya araya girer ve Helena’nın babasını nişanı atması için ikna eder. Helena, nişan bozulduğu için sevinirken, şehzadenin haremine gireceğini duyunca yıkılır.   Muhteşem Yüzyıl 71.Bölüm İzle. Hürrem Sultan ve Firuze arasındaki çekişme giderek artar… Süleyman, şehzadeleriyle birlikte av köşküne gitmeye karar verir. Yanında Firuze’yi de götürecektir. Kendisinin gideceğini sanan Hürrem, bu habere çok üzülür. Fakat av köşkü hazırlığı beklenmedik bir şekilde engellenir. Hürrem için Firuze meselesine son verme vakti gelmiştir! İbrahim Paşa, Sultan Süleyman ve Rüstem Ağa’nın giderek artan yakınlığından rahatsız oluyor… Muhteşem Yüzyıl 31 Ekim İzle. Firuze hatun, Hürrem Sultan’ın elinden kurtulabilecek mi? Helena, Mustafa’nın haremine girecek mi? Hatice Sultan, İbrahim Paşa’yla barıştığı için huzur bulabilecek mi? Rüstem Ağa, Firuze Hatun’u öldürme teşebbüsünden kimsenin haberi olmadan kurtulabilecek mi?

Kuzey Güney 47.Bölüm İzle





Cemre’yle Barış’ın evlenme kararını öğrenmeleriyle gündemleri bir anda değişen Sinanerler, Barış’ın bu kararını başta ciddiye almazlar. Kuzey, Cemre’yi kaybetmenin acısıyla başa çıkmaya çalışırken, Ferhat’tan gelen mesaj her şeyin önüne geçer. İntikam zamanı artık gelmiştir. Ne Kuzey ne de diğerleri Cemre’nin nikahına engel olabilirler. Barış’la evlenecektir. Gülten haberi aldığında, bu kararın altındaki sebebi Cemre’ye çok da düşündürmemek için çaba sarf eder. Cemre, Kuzey’in vefasızlığını gözüyle de görmüştür. Güney geçen yıla kadar nişanlısı olan ilk aşkının, kardeşiyle düşmanlığının gerçek sebebi olan Cemre’nin evlilik haberinden başka türlü etkilenir. Kuzey Güney 47.Bölüm İzle.  Bu evlilik gerçekleşmemelidir.  Kuzey, Ferhat’la karşı karşıya geldiğinde, Ali’nin intikamını almak için gözünü bile kırpmayacaktır. Cemre’nin Barış’la evlilik kararı alma haberinden herkesten başka türlü olarak etkilenen Güney, bu nikahı bir tek Kuzey’in engelleyebileceğini düşünüyor ve harekete geçiyor.  Son ana kadar bekleyen Cemre’nin attığı imza, Kuzey’le arasındaki imkansızlığın mührü olur. Zeynep, Kuzey’in Cemre yüzünden acı çektiğini kıskançlıkla izler ve Cemre’nin Barış’la evlenmesi konusunda engelleri gizlice temizler. Onu tamamen hayatından silmelidir. Nikaha bir tek Kuzey’in engel olabileceğini düşünür ve harekete geçer.Cemre artık Barış’ın eşidir. Kuzey, Ferhat’a karşı ilk kez güçlüdür. Ferhat ise Kuzey’i dize getirip, Deniz’i kurtarmak için önlemlerini alır. Barış’la bir an önce evlenmesi için destekler, baskı yapar.  Kuzey öfkesini Güney’den çıkarmak ister. Ve Kuzey, Ali’nin intikamını almak için gözünü bile kırpmıyor. Zeynep’in planı işler. Ferhat, Deniz’i kurtarmak için Kuzey’in karşısına çıkmak zorundadır. Acısını, yumruklarını etrafa savurarak çıkarmaya çalışır. Güney vakit geçirmeden Zeynep’ten hesap sorar. Ebru, Barış’a hatasının bedelini ödetmeye kararlıdır.Barış’ın böyle bir saçmalığa kalkışmayacağını düşünürlerken, gizli kıyılacak nikahtan haberdar olurlar. Kuzey için ise sığınılacak bir yer yoktur. Avukatlara talimat verir. Barış, Cemre’yle evli kalmaya devam etmesi halinde, sahip olduğu her şeyi kaybedecektir. Kuzey Güney 31 Ekim İzle. Öte yandan Cemre, Kuzey’in kendisine engel olmak için nikah salonuna geldiğini öğrenmesiyle yıkılır. Kuzey, Cemre’nin Barış’la evleneceğini öğrendiğinde, bu kararın sebebinin kendisi olduğunu bilir. Cemre göz göre göre hayatından çıkıp gitmek üzeredir. Kuzey, sonunda Ferhat’la karşı karşıya geliyor.  Cemre, Kuzey’in yaşattığı büyük hayal kırıklığıyla, onu hayatından tamamen çıkarmaya karar verir.

Pis Yedili 44.Bölüm İzle Alternatif

Trafo, Paşa ve Karabiber birlikte yüzük almaya giderler. Furkan ise, Gülcanla olan oyununu sonlandırmak üzere Gülcan’ı kendi evine götürür fakat hesaba katmadığı bazı şeyler başınaTrafo’nun Gülcan için alacağı yüzüğü Karabiber’in parmağında denemesi Karabiber’i yıkar. Pis yedili 44.Bölüm İzle. Esma Sultan, Nevriye yüzünden sonunda arabasını satmaya karar verir. 


http://filmizle25.wordpress.com/2012/10/31/pis-yedili-44-bolum-izle/
http://doganyavuz.wordpress.com/2012/10/31/pis-yedili-44-bolum-izle/
http://guncelim61725.wordpress.com/2012/10/31/pis-yedili-44-bolum-izle/
http://gelelimsize.wordpress.com/2012/10/31/pis-yedili-44-bolum-izle/
http://sozlrcom25.livejournal.com/6272.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/5803.html
Songül ise, söylediği basit bir fikirle Esma Sultan’ı arabayı satmaktan vazgeçirir. Elçin’in tavırlarından rahatsız olan Paşa ve Cimbom, ona bir oyun oynayıp ders vermeye karar verirler fakat işler biraz karışır. Pis Yedili’nin okula giderken sokakta bulduğu yavru köpeği okula getirmesiyle işler karışır. 
http://aynenkanka.ben.im/etiketler/pis-yedili-44-bolum-izle/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2147937/pis-yedili-44-bolum-izle/
http://genc25.mybloog.com/2012/10/31/pis-yedili-44-bolum-izle/
http://sendeet.posterous.com/pis-yedili-44bolum-izle
http://dizipasinler.kazeo.com/pis-20yedili-2044-b-c3-b6l-c3-bcm-20-c4-b0zle,a3415735.html
http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/31/25469813.html
http://koyluhusam25.overblog.com/pis-yedili-44-boeluem-izle
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/31/pis-yedili-44-bolum-izle/

Pis yedili 44.Bölüm İzle

Pis Yedili’nin okula giderken sokakta bulduğu yavru köpeği okula getirmesiyle işler karışır. Esma sultan, Filiz öğretmeni okuldan göndermek için başka bir kolej müdiresi olan arkadaşı Nebiye ile bir plan hazırlar. Cimbom, annesinin onu okuldan almasının ardında Elçin’in olduğunu öğrenir. Pis yedili 31 Ekim İzle. Elçin’le karşı karşıya gelen Cimbom hesap sorarken, Elçin patlar ve içinde biriktirdiği tüm nefreti döker. Gülcan ve Trafo’ya söz kesilecektir. İngilizce dersinde sahnelenecek olan Romeo ve Juliet için Dilkopat ve Orço seçilir ancak ingilizce bilmeyen Orço hazırlıklar sırasında Dilkopat’ı çileden çıkarır. iş açar.. Furkan ise, Gülcanla olan oyununu sonlandırmak üzere Gülcan’ı kendi evine götürür fakat hesaba katmadığı bazı şeyler başınaTrafo’nun Gülcan için alacağı yüzüğü Karabiber’in parmağında denemesi Karabiber’i yıkar. Pis yedili 44.Bölüm İzle. Esma Sultan, Nevriye yüzünden sonunda arabasını satmaya karar verir. Songül ise, söylediği basit bir fikirle Esma Sultan’ı arabayı satmaktan vazgeçirir. Elçin’in tavırlarından rahatsız olan Paşa ve Cimbom, ona bir oyun oynayıp ders vermeye karar verirler fakat işler biraz karışır.
http://www.guzelsozlermesajlar.com/pis-yedili-44-bolum-izle/

Kuzey Güney 47.Bölüm İzle Alternatif



 Ebru, Barış’a hatasının bedelini ödetmeye kararlıdır. Avukatlara talimat verir. Kuzey Güney 47.Bölüm İzle. Onu tamamen hayatından silmelidir. Kuzey, Cemre’nin Barış’la evleneceğini öğrendiğinde, bu kararın sebebinin kendisi olduğunu bilir. Cemre göz göre göre hayatından çıkıp gitmek üzeredir. Kuzey, sonunda Ferhat’la karşı karşıya geliyor. Ve Kuzey, Ali’nin intikamını almak için gözünü bile kırpmıyor. Barış, Cemre’yle evli kalmaya devam etmesi halinde, sahip olduğu her şeyi kaybedecektir.  

http://guncelim61725.wordpress.com/2012/10/31/kuzey-guney-47-bolum-izle/
http://filmizle25.wordpress.com/2012/10/31/kuzey-guney-47-bolum-izle/
http://gelelimsize.wordpress.com/2012/10/31/kuzey-guney-47-bolum-izle/
http://doganyavuz.wordpress.com/2012/10/31/kuzey-guney-47-bolum-izle/
http://sozlrcom25.livejournal.com/5736.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/5136.html
http://dizisonbolumizle.blogetery.com/2012/10/31/kuzey-guney-47-bolum-izle/
http://aynenkanka.ben.im/etiketler/kuzey-guney-47-bolum-izle/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2147447/kuzey-guney-47-bolum-izle/
http://genc25.mybloog.com/2012/10/31/kuzey-guney-47-bolum-izle/
Cemre’yle Barış’ın evlenme kararını öğrenmeleriyle gündemleri bir anda değişen Sinanerler, Barış’ın bu kararını başta ciddiye almazlar. Barış’ın böyle bir saçmalığa kalkışmayacağını düşünürlerken, gizli kıyılacak nikahtan haberdar olurlar. Güney geçen yıla kadar nişanlısı olan ilk aşkının, kardeşiyle düşmanlığının gerçek sebebi olan Cemre’nin evlilik haberinden başka türlü etkilenir. Kuzey için ise sığınılacak bir yer yoktur. Acısını, yumruklarını etrafa savurarak çıkarmaya çalışır. Güney vakit geçirmeden Zeynep’ten hesap sorar.
http://sendeet.posterous.com/kuzey-guney-47bolum-izle
http://dizipasinler.kazeo.com/kuzey-guney-47-bolum-izle,a3415330.html
http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/31/25467261.html
http://koyluhusam25.overblog.com/tag/Kuzey%20G%C3%BCney%2031%20Ekim%20%C4%B0zle/
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/31/kuzey-guney-47-bolum-izle/

Kuzey Güney 47.Bölüm İzle

Ferhat, Deniz’i kurtarmak için Kuzey’in karşısına çıkmak zorundadır. Kuzey, Ferhat’la karşı karşıya geldiğinde, Ali’nin intikamını almak için gözünü bile kırpmayacaktır. Kuzey, sonunda Ferhat’la karşı karşıya geliyor. Ve Kuzey, Ali’nin intikamını almak için gözünü bile kırpmıyor. Cemre’yle Barış’ın evlenme kararını öğrenmeleriyle gündemleri bir anda değişen Sinanerler, Barış’ın bu kararını başta ciddiye almazlar. Kuzey Güney 47.Bölüm İzle.   Barış, Cemre’yle evli kalmaya devam etmesi halinde, sahip olduğu her şeyi kaybedecektir.  Kuzey Güney 31 Ekim İzle.  Kuzey, Cemre’yi kaybetmenin acısıyla başa çıkmaya çalışırken, Ferhat’tan gelen mesaj her şeyin önüne geçer. İntikam zamanı artık gelmiştir.  Gülten haberi aldığında, bu kararın altındaki sebebi Cemre’ye çok da düşündürmemek için çaba sarf eder.   Barış’ın böyle bir saçmalığa kalkışmayacağını düşünürlerken, gizli kıyılacak nikahtan haberdar olurlar. Öte yandan Cemre, Kuzey’in kendisine engel olmak için nikah salonuna geldiğini öğrenmesiyle yıkılır. Kuzey, Cemre’nin Barış’la evleneceğini öğrendiğinde, bu kararın sebebinin kendisi olduğunu bilir. Cemre göz göre göre hayatından çıkıp gitmek üzeredir.  Kuzey, Ferhat’a karşı ilk kez güçlüdür. Ferhat ise Kuzey’i dize getirip, Deniz’i kurtarmak için önlemlerini alır.  Ebru, Barış’a hatasının bedelini ödetmeye kararlıdır.  Barış’la bir an önce evlenmesi için destekler, baskı yapar. Cemre, Kuzey’in vefasızlığını gözüyle de görmüştür. Zeynep’in planı işler. Avukatlara talimat verir.Onu tamamen hayatından silmelidir. Cemre, Kuzey’in yaşattığı büyük hayal kırıklığıyla, onu hayatından tamamen çıkarmaya karar verir. Barış’la evlenecektir. Cemre’nin Barış’la evlilik kararı alma haberinden herkesten başka türlü olarak etkilenen Güney, bu nikahı bir tek Kuzey’in engelleyebileceğini düşünüyor ve harekete geçiyor. Güney geçen yıla kadar nişanlısı olan ilk aşkının, kardeşiyle düşmanlığının gerçek sebebi olan Cemre’nin evlilik haberinden başka türlü etkilenir. Kuzey için ise sığınılacak bir yer yoktur. Acısını, yumruklarını etrafa savurarak çıkarmaya çalışır. Güney vakit geçirmeden Zeynep’ten hesap sorar.   

http://www.sondizi.net/kuzey-guney-47-bolum-izle.html

Muhteşem Yüzyıl 71.Bölüm İzle Alternatifleri


Firuze Hatun’u terastan atmaya niyetlenen Rüstem Ağa’yı gizemli biri engeller. Firuze Hatun kurtulurken Rüstem Ağa görüldüğü için tehlike altında kalır. Hürrem Sultan, Firuze’den kurtulamadığı için başka planlar yapmaya başlar.İbrahim Paşa, Sultan Süleyman ve Rüstem Ağa’nın giderek artan yakınlığından rahatsız oluyor… Şehzade Mustafa, Helena’yı haremine almak istiyor. Süleyman, şehzadeleriyle birlikte av köşküne gitmeye karar verir. Yanında Firuze’yi de götürecektir. Kendisinin gideceğini sanan Hürrem, bu habere çok üzülür. Fakat av köşkü hazırlığı beklenmedik bir şekilde engellenir. Hürrem için Firuze meselesine son verme vakti gelmiştir! Firuze hatun, Hürrem Sultan’ın elinden kurtulabilecek mi? Helena, Mustafa’nın haremine girecek mi?
Muhteşem Yüzyıl 71.Bölüm İzle. Hürrem Sultan ve Firuze arasındaki çekişme giderek artar… Muhteşem Yüzyıl’da sular durulmuyor. Muhteşem Yüzyıl 31 Ekim İzle. İbrahim Paşa ve Hatice Sultan arasındaki buzlar eriyor. Mihrimah Sultan ve Firuze Hatun’un arası açılıyor. Helena, nişan bozulduğu için sevinirken, şehzadenin haremine gireceğini duyunca yıkılır.


http://aynenkanka.ben.im/etiketler/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2147888/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle/
http://genc25.mybloog.com/2012/10/31/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle/
http://genc25.mybloog.com/2012/10/31/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle-2/
http://sendeet.posterous.com/muhtesem-yuzyil-71bolum-izle
http://dizipasinler.kazeo.com/muhte-c5-9fem-20y-c3-bczy-c4-b1l-2071-b-c3-b6l-c3-bcm-20-c4-b0zle,a3415627.html

http://gelelimsize.wordpress.com/2012/10/31/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle/
http://guncelim61725.wordpress.com/2012/10/31/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle/
http://doganyavuz.wordpress.com/2012/10/31/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle/
http://filmizle25.wordpress.com/2012/10/31/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle/
http://sozlrcom25.livejournal.com/5908.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/5429.html

http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/31/25469028.html
http://koyluhusam25.overblog.com/muhtesem-yuezyil-71-boeluem-izle
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/31/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle/

Muhteşem Yüzyıl 71.Bölüm İzle

Taşlıcalı Yahya araya girer ve Helena’nın babasını nişanı atması için ikna eder. Helena, nişan bozulduğu için sevinirken, şehzadenin haremine gireceğini duyunca yıkılır. Firuze Hatun’u terastan atmaya niyetlenen Rüstem Ağa’yı gizemli biri engeller. Firuze Hatun kurtulurken Rüstem Ağa görüldüğü için tehlike altında kalır. Hürrem Sultan, Firuze’den kurtulamadığı için başka planlar yapmaya başlar.  Muhteşem Yüzyıl’da sular durulmuyor. İbrahim Paşa ve Hatice Sultan arasındaki buzlar eriyor. Mihrimah Sultan ve Firuze Hatun’un arası açılıyor.  Şehzade Mustafa, Helena’yı haremine almak istiyor. İbrahim Paşa, Sultan Süleyman ve Rüstem Ağa’nın giderek artan yakınlığından rahatsız oluyor… Muhteşem Yüzyıl 31 Ekim İzle. Firuze hatun, Hürrem Sultan’ın elinden kurtulabilecek mi? Helena, Mustafa’nın haremine girecek mi? İbrahim ve Hatice’nin yeniden bir araya gelmesi, Süleyman’ı memnun eder. Ancak bu durum Hürrem’in canını bir hayli sıkar. Nigâr ise kendisi için bulunan damat adaylarıyla evlenmemek için bir yol arar kendine.   Muhteşem Yüzyıl 71.Bölüm İzle. Hürrem Sultan ve Firuze arasındaki çekişme giderek artar… Süleyman, şehzadeleriyle birlikte av köşküne gitmeye karar verir. Yanında Firuze’yi de götürecektir. Kendisinin gideceğini sanan Hürrem, bu habere çok üzülür. Fakat av köşkü hazırlığı beklenmedik bir şekilde engellenir. Hürrem için Firuze meselesine son verme vakti gelmiştir! Hatice Sultan, İbrahim Paşa’yla barıştığı için huzur bulabilecek mi? Rüstem Ağa, Firuze Hatun’u öldürme teşebbüsünden kimsenin haberi olmadan kurtulabilecek mi?Şehzade Mustafa, Helena’yı haremine almak ister. Ne var ki Helena, Mustafa’nın kim olduğunu bilmemektedir.
http://tr-diziizle.net/muhtesem-yuzyil-71-bolum-izle/

29 Ekim 2012 Pazartesi

Yer Gök Aşk 93.Bölüm İzle Alternatifim


Havva bu kez inadının bedelini ağır ödeyecektir. Kader; Sevda, Havva, Umut bebek ve Yusuf Ziya bebeği son kez bir araya getirir. Hamiyet Bade’yi evden kovar. Herkes şoke kalakalmıştır. Yer Gök Aşk 29 Ekim İzle. Sevda ve Havva peş peşe doğum yaparlar. Hapishanede şartlar ne yazık ki çok ağırdır. İki kader arkadaşı yavaş yavaş hayatlarının dönüm noktasına yaklaşmaktadırlar.  Yer Gök Aşk 93.Bölüm İzle. Mehmet’se Bade’nin elini asla bırakmayacaktır. Ali Ömer’in kız arkadaşı Linda’nın gelişi büyük sürpriz olmuştur. Ali Ömer, ailesi ve Linda arasında kalacaktır. Hamiyet Bade’nin bebeğini kaybetmesine üzülmez bile. Çoktan planlarını yapmıştır. Reşit’in evlenme teklifiyle şoke olan Sultan, Yiğit’in de hayatına girmesiyle ne yapacağını şaşırmış haldedir.Ali Ömer Hamiyet’ten Havva ve Yusuf’un hikâyesini öğrenir. Duyduklarına inanması çok zorken, Hamiyet ondan Havva’yla konuşmasını ister. 

http://gelelimsize.wordpress.com/2012/10/29/yer-gok-ask-93-bolum-izle/
http://guncelim61725.wordpress.com/2012/10/29/yer-gok-ask-93-bolum-izle/
http://doganyavuz.wordpress.com/2012/10/29/yer-gok-ask-93-bolum-izle/
http://filmizle25.wordpress.com/2012/10/29/yer-gok-ask-93-bolum-izle/
http://sozlrcom25.livejournal.com/5059.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/4397.html
http://dizisonbolumizle.blogetery.com/2012/10/29/yer-gok-ask-93-bolum-izle/
http://aynenkanka.ben.im/etiketler/yer-gok-ask-29-ekim-izle/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2133867/yer-gok-ask-93-bolum-izle/
http://genc25.mybloog.com/2012/10/29/yer-gok-ask-93-bolum-izle/
http://sendeet.posterous.com/yer-gok-ask-93bolum-izle
http://dizipasinler.kazeo.com/yer-20g-c3-b6k-20a-c5-9fk-2093-b-c3-b6l-c3-bcm-20-c4-b0zle,a3412864.html
Ali Ömer ve Sevda bir kez daha karşılaşırlar; Havva, Ali Ömer’le görüşmeyi reddedip kiminle görüşmesini isteyecektir?Havva on beş sene hüküm giyer. Hamiyet doğacak torununu yanına almaya, Havva ise bedeli ne olursa olsun oğlunu Hamiyet’e vermemeye yeminlidir. Münevver ne kadar dirense de, Yiğit’in aşkına kayıtsız kalamaz. Kader ikisini bir kez daha yüz yüze getirecektir.   Ali Ömer Türkiye’de kalmaya karar verir. Yepyeni bir hayata imza atarken yaşayacaklarının umduğundan fazla olduğunun farkında değildir.  
http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/29/25452514.html
http://koyluhusam25.overblog.com/yer-goek-ask-93-boeluem-izle
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/29/yer-gok-ask-93-bolum-izle/
http://sonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/yer-gok-ask-93bolum-izle.html
http://diziizle25.blogspot.com/2012/10/yer-gok-ask-93bolum-izle.html
http://sonbolumdiziizle25.blogspot.com/2012/10/yer-gok-ask-93bolum-izle.html
http://sonbolumtekparcaizle.blogspot.com/2012/10/yer-gok-ask-93bolum-izle.html
http://dizisonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/yer-gok-ask-93bolum-izle.html

Yer Gök Aşk 93.Bölüm İzle

Havva bu kez inadının bedelini ağır ödeyecektir. Kader; Sevda, Havva, Umut bebek ve Yusuf Ziya bebeği son kez bir araya getirir. Hamiyet Bade’yi evden kovar. Herkes şoke kalakalmıştır. Yer Gök Aşk 93.Bölüm İzle. Mehmet’se Bade’nin elini asla bırakmayacaktır. Ali Ömer’in kız arkadaşı Linda’nın gelişi büyük sürpriz olmuştur. Ali Ömer, ailesi ve Linda arasında kalacaktır. Hamiyet Bade’nin bebeğini kaybetmesine üzülmez bile. Çoktan planlarını yapmıştır. Reşit’in evlenme teklifiyle şoke olan Sultan, Yiğit’in de hayatına girmesiyle ne yapacağını şaşırmış haldedir.Ali Ömer Hamiyet’ten Havva ve Yusuf’un hikâyesini öğrenir. Duyduklarına inanması çok zorken, Hamiyet ondan Havva’yla konuşmasını ister. Ali Ömer ve Sevda bir kez daha karşılaşırlar; Havva, Ali Ömer’le görüşmeyi reddedip kiminle görüşmesini isteyecektir?Havva on beş sene hüküm giyer. Hamiyet doğacak torununu yanına almaya, Havva ise bedeli ne olursa olsun oğlunu Hamiyet’e vermemeye yeminlidir. Münevver ne kadar dirense de, Yiğit’in aşkına kayıtsız kalamaz. Kader ikisini bir kez daha yüz yüze getirecektir.   Yer Gök Aşk 29 Ekim İzle. Sevda ve Havva peş peşe doğum yaparlar. Hapishanede şartlar ne yazık ki çok ağırdır. İki kader arkadaşı yavaş yavaş hayatlarının dönüm noktasına yaklaşmaktadırlar. Ali Ömer Türkiye’de kalmaya karar verir. Yepyeni bir hayata imza atarken yaşayacaklarının umduğundan fazla olduğunun farkında değildir.  Hamiyet, Havva’dan yaptığı her şey için özür diler. Ancak Havva onun masumiyetine inanmaz. Bade Mehmet’in evlenme teklifini reddeder. Ne var ki Mehmet’i pes ettirmesi kolay olmayacaktır. Yiğit ise Münevver’i aşkına ikna etmek için uğraşırken, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır.
http://filmizle25.wordpress.com/2012/10/29/yer-gok-ask-93-bolum-izle/

Arka Sokaklar 259.Bölüm İzle

İhsan’ın adamları uzaktan izlemektedir. Elinde de bir çanta vardır. Korumalar çantayı sorduğunda benim emanetim deyip çıkmıştır. Edip bu durumu İhsan’a iletir. Arka Sokaklar 259.Bölüm İzle Zaten uzun zamandır da Hasan’dan şüpheleri vardır. Hasan, Necmi ile gizlice iş yapmaktadır. Hasan Necmi’yi arar ve bir korulukta buluşurlar.Ali, oğlunun doğumgününde, bir çatışmada vuruluyor. İhsan Avşar büyük uyuşturucu patronudur. Ama Hakan amirin derdi başkadır. Arka Sokaklar 29 Ekim 2012 İzle. O zamana kadar Narkotik Şube’nin Necmi’yi kullanması şarttır. Bu durum Rıza Baba’nın içine hiç sinmez ama Hakan’ın isteğini de yerine getirir. Rıza sorgudakilere telefon açar ve Necmi serbest bırakılır. Bu arada Hasan, İhsan’dan izin isteyip birkaç saatliğine dışarı çıkar.  Hasan malı verip, Necmi’ye sattırıp, parayı bulmak istemektedir.Adamın yurt dışı bağlantıları bilinmektedir ve Interpol de işin içindedir. İran’dan gelen uyuşturucunun çeşitli Avrupa ülkelerine İhsan Avşar tarafından dağıtıldığı kesindir. 8 aydır izleme yapılmaktadır ve delil toplanmaktadır. Çok yakın zamanda da İhsan Avşar yeni bir yurt dışı sevkiyat gerçekleştirecektir. Olan biten İhsan’a iletilir ve ölüm fermanları verilir, çatışma başlar. Bu sırada tüm ekip Efe’nin doğum günü için evdedir. Bir tek Ali gelmemiştir. Ali yoldadır. Çatışmada Hasan vurulmuş, Necmi direnmektedir. Edip’in adamlarından da ölenler var. Bu sırada sivil polisler çatışmaya dahil olur. Bir olay sonucu Torbacı Nemci yakalanıp emniyete getirilir. Sorguya alınacağı sırada Vedat Müdür ve Narkotik Amiri Hakan ile emniyete girer.  Necmi’yi bin bir zahmetle İhsan Avşar’ın şebekesine sızdırmıştır.Ali oğlunun doğum gününe giderken girdiği çatışmada vurulur. “Necmi ile ilgili biraz konuşmamız lazım” derler. Hakan, Rıza’ya işi ağırdan almalarını söyler. Rıza, Necmi’nin vukuatlarını kısaca hatırlatır Hakan’a.
http://www.sondizi.net/arka-sokaklar-259-bolum-izle.html

Karadayı 4.Bölüm İzle Alternatif


Nihayet istediği şeye kavuşan ve başsavcının odasını tekrar inceleyen Mahir, burada kanlı bir parmak izi bulur. Araştırma sonucunda parmak izinin Nazif Kara’ya ait olmadığı açığa çıkar. Karadayı 29 Ekim İzle. Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi…1970′lerde Beyazıt’ta mutlu bir aile… Karadayı 4.Bölüm İzle. İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Tek yolu vardı artık. Tüm bunların üstüne bir de komiser Yasin tarafından nezarete atılan Mahir, geceyi nezarette geçirir.  Nazif idam hükmü aldı… Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından…  Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur ,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Avcı, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu ve daha bir çok usta isim kabadayılığın tarihini yazacak bu serüven için biraraya geldiler. Bir nişan günü her şey değişti…

http://filmizle25.wordpress.com/2012/10/29/karadayi-4-bolum-izle/
http://doganyavuz.wordpress.com/2012/10/29/karadayi-4-bolum-izle/
http://guncelim61725.wordpress.com/2012/10/29/karadayi-4-bolum-izle/

http://sendeet.posterous.com/karadayi-4bolum-izle
http://dizipasinler.kazeo.com/karaday-c4-b1-204-b-c3-b6l-c3-bcm-20-c4-b0zle,a3412834.html
http://koyluhusam25.overblog.com/karadayi-4-boeluem-izle
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/29/karadayi-4-bolum-izle/

http://gelelimsize.wordpress.com/2012/10/29/karadayi-4-bolum-izle/
http://sozlrcom25.livejournal.com/4835.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/4185.html
http://dizisonbolumizle.blogetery.com/2012/10/29/karadayi-4-bolum-izle/
http://aynenkanka.ben.im/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2133839/karadayi-4-bolum-izle/
http://genc25.mybloog.com/2012/10/29/karadayi-4-bolum-izle/

http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/29/25452288.html
http://dizisonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/karaday-4bolum-izle.html
http://sonbolumtekparcaizle.blogspot.com/2012/10/karaday-4bolum-izle.html
http://sonbolumdiziizle25.blogspot.com/2012/10/karaday-4bolum-izle.html
http://diziizle25.blogspot.com/2012/10/karaday-4bolum-izle.html
http://sonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/karaday-4bolum-izle.html

Karadayı 4.Bölüm İzle

İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı… Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından… Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Mahir’in işgüzar bir adam olduğunu düşünen Feride, ona başka bir hâkimle çalışmasını söyler. Araştırma sonucunda parmak izinin Nazif Kara’ya ait olmadığı açığa çıkar. Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi…1970′lerde Beyazıt’ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti… Karadayı 4.Bölüm İzle. Mahir için her şey bitmiş gibidir. Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur ,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Avcı, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu ve daha bir çok usta isim kabadayılığın tarihini yazacak bu serüven için biraraya geldiler. Tüm bunların üstüne bir de komiser Yasin tarafından nezarete atılan Mahir, geceyi nezarette geçirir. Ayten ise gece eve gelmeyen Mahir’in kendisini aldattığını düşünmektedir. Sonunda haklılığı açığa çıkan Mahir, Feride tarafından ‘Nazif Kara’ davasında görevlendirir. Nihayet istediği şeye kavuşan ve başsavcının odasını tekrar inceleyen Mahir, burada kanlı bir parmak izi bulur. Karadayı 29 Ekim İzle.
http://www.cdfilmizle.com/karadayi-4-bolum-izle/

28 Ekim 2012 Pazar

Hayat Devam Ediyor 35.Bölüm İzle


Hayat, karnında bebeği ile ölümden dönmüştür. İsmail yetişmiş kızını ipten almıştır. Bütün aile bunun şokunu yaşamaktadır. Cennet, ev halkını kızının üzerine gitmekle suçlar. Kadriye, daha iyi bakılacağını düşünerek Hayat’ı kendi evlerinde misafir etmeyi önerir. Cennet’in canını sıkan bir diğer mesele üzerindeki iftiranın gölgesidir.  Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret’ten dört, aşık olup Kudret’in üzerine kuma getirdiği Cennet’ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha’nın desteğiyle İstanbul’a göç etmeye karar vermiştir. Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem’le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem’le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Ancak büyük şehir onlar için büyük bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbul’a bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahim’in çocuklarından Şirin’in şöhret ve para tutkusu, Bekir’in karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malik’in şehirde giderek erozyona uğraması, Hayat’ın küçücük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraç’ın imkansız aşkı, Zeliha’nın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor. Hayat Devam Ediyor 35.Bölüm İzle. Hapisteki Siraç, umutsuzca Pelin’in gelip kendisini ziyaret etmesini beklemektedir. Zeliha, Berat’ın aşkıyla ayakta durmaya çalışmaktadır. İsmail, avukatının yardımıyla Zeliha’yı hapisten kurtaracak büyük bir delilin peşine düşmeyi başarır. Kudret çalışmaya karar vermiştir. Şirin şöhret yolunda uygunsuz işler ve ilişkiler peşindedir. Siraç’ı hapishanede bekleyen büyük bir tehlike vardır. Hayat’ı misafir edildiği Altındağ’ların evinde kötü bir sürpriz beklemektedir. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas’ın 15 yaşındaki Hayat’ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas’a verirler. Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbul’a neredeyse “kaçarak” gidip yerleşir. 
http://www.sondizi.net/hayat-devam-ediyor-35-bolum-izle.html

Hayat Devam Ediyor 35.Bölüm İzle

  İsmail, avukatının yardımıyla Zeliha’yı hapisten kurtaracak büyük bir delilin peşine düşmeyi başarır. Kudret çalışmaya karar vermiştir. Şirin şöhret yolunda uygunsuz işler ve ilişkiler peşindedir. Siraç’ı hapishanede bekleyen büyük bir tehlike vardır. Hayat’ı misafir edildiği Altındağ’ların evinde kötü bir sürpriz beklemektedir.  Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem’le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem’le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas’ın 15 yaşındaki Hayat’ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas’a verirler. Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbul’a neredeyse “kaçarak” gidip yerleşir. Ancak büyük şehir onlar için büyük bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbul’a bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahim’in çocuklarından Şirin’in şöhret ve para tutkusu, Bekir’in karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malik’in şehirde giderek erozyona uğraması, Hayat’ın küçücük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraç’ın imkansız aşkı, Zeliha’nın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor. Hayat, karnında bebeği ile ölümden dönmüştür. İsmail yetişmiş kızını ipten almıştır. Bütün aile bunun şokunu yaşamaktadır. Cennet, ev halkını kızının üzerine gitmekle suçlar. Kadriye, daha iyi bakılacağını düşünerek Hayat’ı kendi evlerinde misafir etmeyi önerir. Cennet’in canını sıkan bir diğer mesele üzerindeki iftiranın gölgesidir. Hayat Devam Ediyor 35.Bölüm İzle. Hapisteki Siraç, umutsuzca Pelin’in gelip kendisini ziyaret etmesini beklemektedir. Zeliha, Berat’ın aşkıyla ayakta durmaya çalışmaktadır.Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret’ten dört, aşık olup Kudret’in üzerine kuma getirdiği Cennet’ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha’nın desteğiyle İstanbul’a göç etmeye karar vermiştir.

Harem 5.Bölüm İzle

Kare Murat ve Çıngıraklı Hamit Paşa’nın arama uğraşları da bir sonuç vermez ve saraya dönerler. Ertesi günü Basur Sarayı’na Küçük Esat’ın ölüm haberi gelir… Gaibettin’in küresinden gördüğü İstanbul isimli küçük kasabanın ileride çok değerleneceğini duyan Sultan Küçük Esat, İstanbul’u fethetmek için sefere çıkmaya karar verir. Zehire Sultan ise, kitap sayfalarına süreceği zehirle abisini öldürmeyi planlamaktadır. Çıktıkları seferde yola pusu kurup Basurlular’a saldıranların elebaşını yakalamak için peşinden giden Sultan Küçük Esat geri dönmez. Bu sırada kapıyı dinleyen Toplunur Hatun, Abide’nin bir sevgilisi olduğunu duyar ve hemen hareme gidip diğer hatunlara söyler. Harem 5.Bölüm İzle. Bunu duyan Çeşmi Fesat Hatun, elinden alınan odasının intikamını Abide’den alıp onu saf dışı bırakmak için hemen bir plan hazırlar. Çıngıraklı Hamit Paşa, Zehire Sultan’ın aşağılamalarından bıkmış ve Küçük Esat’ı öldürmesi için kiralık bir katil bulmuştur.Abide Sultan halvet için hazırlanırken, odasına gelen Küçük Esat onu azad ettiğini açıklar.Ulan Bator’un oğlu Ulan Bune, Sultan Küçük Esat’ın en büyük kızı olan Balkız’ı görmek için Basur Sarayı’na girmenin bir yolunu bulur. Harem 28 Ekim İzle. Kimseye görünmeden girdiği Küçük Esat’ın odasından çıkarken Kare Murat’a yakalanır.
http://www.guzelsozlermesajlar.com/harem-5-bolum-izle/

27 Ekim 2012 Cumartesi

Alemin Kralı 48.Bölüm İzle

Çok geçmeden, bir sabah Asalet şok bir kararla evlenip eve gelinliği ve kocası Genco ile gelir. Üç kız babası olmanın gerekleriyle zor baş ederken kendini bir anda altı kadının yaşadığı insomniyak Asalet’in evinde içgüveysi olarak bulan Aslan’ın başına, kayınbabasına verdiği sözü tutmaya çalışırken birbirinden komik olaylar gelir. Alemin Kralı 48.Bölüm İzle.  Şafak Sezer dizide, petshop dükkanında solucan, sülük, tavşan ve benzeri hayvanları satan kendi halinde bir esnafı canlandırıyor… Kibirli kayınvalidesi Asalet’in (Oya Başar) gözüne yıllardır bir türlü giremeyen Aslan ( Şafak Sezer)’ın hayatının akışı, kayınbabası Nejat, son nefesinde, “Karım, kızlarım ve torunlarım sana emanet…” diyerek ölünce birdenbire değişir…Zaten köy kökenli ve muhafazakar biri olan Aslan, evdeki kadınların arasında iyice paranoyak ve kıskanç biri haline gelir… İşe her gittiğinde gözü arkada kalan , evde ne dolaplar döndüğünü öğrenmek için yanıp tutuşan Aslan’ın maceraları yeni sezonda da atv ekranlarında olacak.  Aslan, kayınvalidesi Asalet’i evlendirip evden göndermek için baskısını arttırır. Aslan sevinirken ummadığı bir sonuçla karşılaşır. Çünkü Asalet onun istediği gibi evlenmiş ama kocasıyla birlikte Aslan’la aynı evde yaşamaya karar vermiştir. Bunun şokunu yaşayan Aslan evini su basan kız kardeşi Nihale ve kocası Kubat’ı da evinde ağırlamak zorundadır. Bütün bunların üstüne bir falcıdan kısa bir ömrü kaldığını öğrenen Jülide’nin iyilik yapma çabaları da eklenince işler iyice karışır.
http://ensonbolumizle.blogspot.com/2012/10/alemin-kral-48bolum-izle.html

Lale Devri 86.Bölüm İzle

Toprak’ın evliliğiyle ilgili Çınar tüm gerçekleri öğrenebilecek midir? O yaşadığı sürece Çınar mutlu olmayacaktır! Oğlunu nüfusuna geçirmek isteyen Çınar, Okan’dan Ahmet ve İkbal Necip’in bu teklifine nasıl tepki verecektir?Yeşim derinliklere batarken, Çınar onu bulmak için denize dalar. Polisin zor zapt ettiği Kerem ise vicdan azabıyla sinir krizi geçirmektedir. Necip ve Zümrüt’ün nikahına dakikalar kala alacağı sürpriz bir hediye dünyasını alt üst edecektir! Toprak ise Çınar’dan şoke edici bir haber alacak ve büyük bir acı yaşayacaktır!
Onu yetiştirmek için Ahmet ve Nermin dişini canına takar ve hastaneye yetiştirmeye çalışır. Toprak zamanında yetişebilecek midir? Çınar Berk kötüleşir! Çınar Berk’in tek kurtuluş umudu, Toprak’ın doğacak bebeğidir artık.
Ancak Toprak, hayatı için çizdiği yolu değiştirmek istemeyecektir. Ahmet ise bebeğe günden güne daha fazla bağlanır. Nakil sayesinde Çınar Berk iyileşmeye başlar. Tüm aile sevince boğulurken Zümrüt bu olayda Toprak’ın alkış toplamasına çok içerler.  Uzun çabalardan sonra Yeşim bulunur, ancak durumu çok ağırdır. İlk kızının ölüm acısını yaşayan Zümrüt, Yeşim’in ölüm ile burun buruna olmasından dolayı derinden sarsılır. Toprak’tan gerçeği öğrenen Çınar, Toprak ve bebeği sahiplenmek ister. Necip Zümrüt’e evlenme teklif eder.Lale Devri 86.Bölüm İzle. Zümrüt kızına mezarı başında bir söz verir. Lale Devri 27 Ekim İzle. İkbal, Zümrüt’ün kızının yanına gitmesi için Çınar ve Necip’i karşısına alır. Toprak’ın sancıları artar. Yaşam ve ölümle sınanan Toprak ve Çınar’ı, kader bir kez daha yüz yüze getirecektir.
http://sozlrcom.blogspot.com/2012/10/lale-devri-86bolum-izle.html

Alev Alev 5.Bölüm İzle

Kızı Alev hakkında yapılan dedikodulara dayanamayan Mehmet Kaptan fenalaşarak hastaneye kaldırılır. Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden ALEV ALEV, atv ekranlarında dizi olarak hayat buluyor. Murat ise vicdan azabı içinde yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. İzleyiciye 80’lerin özlenen nostaljisini yaşatacak olan dizinin başrollerinde ise Rojda Demirer, Berk Oktay, Hande Soral ve İlker İnanoğlu var. Ümran, Murat’ı kendine bağlayabilmek için her yolu denemeye devam eder. Murat’ın izini bulan Alev, onun karşısına çıkmak için harekete geçer. Alev Alev 27 Ekim İzle. Fakat karşılaşmaları hiç de umduğu gibi olmaz.Türker İnanoğlu yapımcılığında, Eylül ayında izleyicisiyle buluşacak olan dizinin senaryosu Mahinur Ergun’e ait, yönetmenliğini ise Atilla Cengiz yapıyor. Alev Alev 5.Bölüm İzle.   Hem kendine yeni bir hayat kurmayı hem de Murat’ı bulup onunla yüzleşmeyi planlamaktadır.Bu arada kasabada kimsenin tadı tuzu kalmamıştır. ALEV ALEV, birbirlerine deli gibi âşık olan Murat ve Alev’in aşkını doyum olmaz Ege manzaraları eşliğinde anlatacak. Kasabada yaşamaya devam edemeyeceğini düşünen Alev, İstanbul’a gelir ve arkadaşı Ece’nin yanına yerleşir.
http://www.cdfilmizle.com/alev-alev-5-bolum-izle/

Alev Alev 5.Bölüm ve Lale Devri 86.Bölüm


Alev Alev 5.Bölüm
http://sozlrcom25.livejournal.com/4319.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/3718.html
http://dizisonbolumizle.blogetery.com/2012/10/27/alev-alev-5-bolum-izle/
http://aynenkanka.ben.im/alev-alev-5-bolum-izle/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2120528/alev-alev-5-bolum-izle/
http://sendeet.posterous.com/alev-alev-5bolum-izle
http://dizipasinler.kazeo.com/alev-alev-5-bolum-izle,a3410156.html
http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/27/25435958.html
http://koyluhusam25.overblog.com/alev-alev-5-boeluem-izle
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/27/alev-alev-5-bolum-izle/
http://sonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/alev-alev-5bolum-izle.html
http://diziizle25.blogspot.com/2012/10/alev-alev-5bolum-izle.html
http://sonbolumdiziizle25.blogspot.com/2012/10/alev-alev-5bolum-izle.html
http://sonbolumtekparcaizle.blogspot.com/2012/10/alev-alev-5bolum-izle.html
http://dizisonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/alev-alev-5bolum-izle.html
http://gelelimsize.wordpress.com/2012/10/27/alev-alev-5-bolum-izle/
http://guncelim61725.wordpress.com/2012/10/27/alev-alev-5-bolum-izle/
http://doganyavuz.wordpress.com/2012/10/27/alev-alev-5-bolum-izle/
http://filmizle25.wordpress.com/2012/10/27/alev-alev-5-bolum-izle/

Lale Devri 86.Bölüm

http://sozlrcom25.livejournal.com/3960.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/3575.html
http://dizisonbolumizle.blogetery.com/2012/10/27/lale-devri-86-bolum-izle/
http://aynenkanka.ben.im/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2119627/lale-devri-86-bolum-izle/
http://sendeet.posterous.com/lale-devri-86bolum-izle
http://angaradikmeni.blog4ever.com/blog/lire-article-717040-9600304-lale_devri_86_bolum___304_zle.html
http://dizipasinler.kazeo.com/lale-devri-86-bolum-izle,a3410138.html
http://koyluhusam25.overblog.com/lale-devri-86-boeluem-izle
http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/27/25435807.html
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/27/lale-devri-86-bolum-izle/
http://dizisonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/lale-devri-86bolum-izle.html
http://sonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/lale-devri-86bolum-izle.html
http://sonbolumtekparcaizle.blogspot.com/2012/10/lale-devri-86bolum-izle.html
http://sonbolumdiziizle25.blogspot.com/2012/10/lale-devri-86bolum-izle.html
http://diziizle25.blogspot.com/2012/10/lale-devri-86bolum-izle.html
http://filmizle25.wordpress.com/2012/10/27/lale-devri-86-bolum-izle/
http://doganyavuz.wordpress.com/2012/10/27/lale-devri-86-bolum-izle/
http://gelelimsize.wordpress.com/2012/10/27/lale-devri-86-bolum-izle/

26 Ekim 2012 Cuma

Şubat 6.Bölüm İzle



TRT 1’in yeni dizisi ‘Şubat’ın bende ilk merak uyandıran yönü, adı olmuştu. Neden ‘Şubat’? En basitinden fark yaratıp ilgi çekmek için mi, yoksa karakteriyle bağdaşan bir özellikten dolayı mı bu isim seçilmişti?  Öyle ki, ‘Metromuz oldu da Güzel ve Çirkin’i çekebileceğiz’ veya ‘O kadar uzun metro ağını nasıl bulacaklar’ türünden, bol keseden eleştirenleri fazlasıyla utandıracak başarıda! Adıyla fark yaratan yapım, sinema filmi özelliğini taşıyan çekimleriyle de fark yaratmakta. ‘Şubat’ı, Nişantaşı Citylife’daki galasında izlediğimde bu sorumun cevabını almış oldum.
İstanbul’un suçlarla dolu çılgın gerçeğinde kader ağlarını örmüş, bir küçük çocuk daha koca kentin sokaklarına atılmıştı. Kapıya soğuk bir kış günü konduğu için bu çocuğa ‘Şubat’ adı verilmişti. ‘Her olanın bir sebebi vardır’ diyen öykü ‘Şubat’ dizisinin adının dayanağını böyle açıklıyordu. Ama bana göre bu ismin gerekçesi dizinin özünde gizli! Şubat 6.Bölüm İzle.
Açılışından, bölüm sonuna dek kaliteli bir film tadında izlediğim ‘Şubat’, 12 ayın içinde tek farklı olan Şubat ayı gibi kendine has bir yapıya sahip.
Rum Yetimhanesi’ndeki Yangından ‘Şubat’a İlham!
Musa Uzunlar’ın etkileyici sesinden İstanbul’a dair karanlık bir tablo çizerek açılışını yapan ‘Şubat’ dizisindeki yetimhane yangını, bana Büyükada’daki Rum Yetimhanesi’nin efsanevi anılarını çağrıştırdı.

25 Ekim 2012 Perşembe

Dila Hanım 6.Bölüm İzle

Dila uslu duracağına söz vermesine rağmen yine yapacağını yapmıştır. Bu olaydan sonra Seyit Bey tek çarenin Dila’yı ev hapsinde tutmak olduğuna karar verir. Zira Selamoğullarının misilleme yapıp Dila’ya zarar vereceğinden korkmaktadır. Fakat Dila, Seyit Bey’in otoritesine boyun eğmemeye kararlıdır. Dila Hanım 6.Bölüm İzle. Seyit bey yasaklar koydukça Dila işi inada bindirip bu yasaklara karşı gelir.    Barazoğlu ve Selamoğlu aileleri bu kez Azer’in yaptırmak istediği villalar yüzünden karşı karşıya gelir. Dila’nın Rıza’yı bulmak için köydeki nikaha gittiğini öğrenen Seyit Bey küplere biner. Azer toprağını satmak istemeyen bir köylüye sert davranır. Bu köylü Rıza bey’in tanıdığı ve sevdiği bir köylüdür. Köylünün hakkını savunan Rıza, Azer’e karşı durur. İki ailenin arasındaki gerilimin artması Dila için de bulunmaz bir fırsattır. Rıza’yı görebilmek, bulabilmek için fırsat kollamaktadır. Bu yüzden Azer’den yardım ister. Dila Hanım 26 Ekim İzle. Dila diğer taraftan Rıza olduğunu bilmeden arkadaşlık ettiği Yavuz’a artık görüşmek istemediğini söyler. Bu arkadaşlık vicdanını rahatsız etmektedir. Ama bir yandan da ondan uzak kalınca kendini iyice yalnız ve mutsuz hissetmektedir. Konuşabildiği tek arkadaşı Yavuz’dur. Hala Fatma’nın peşinde koşan Azer ise, ona aşkını kanıtlamak için elinden gelen her şeyi yapar. Fatma ise Azer’in peşinden koşmasından gizli gizli hoşlanmaktadır. 
http://gurbetalem.net/dila-hanim-6-bolum-izle

Huzur Sokağı 8.Bölüm İzle


Dizinin diğer oyuncuları ise;  Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal’in ölümsüz aşkını anlatan dizide Feyza’yı Selin Demiratar, Bilal’i ise Kutsi canlandırıyor.Feyza’nın mahkeme ve davadaki tavrı ise herkesi şaşırtır. “Aşkın iğnesiyle dikilen dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş…
Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu Bilal ile Feyza’nın imkânsız aşkı, Bilal’in Huzur Sokağı sakinlerinin üstüne yürüdüğü Feyza’yı kurtarmasıyla farklı bir boyut kazanır. Bilal-Feyza yakınlaşmasından en çok etkilenen Şükran olur. Huzur Sokağı 8.Bölüm İzle.  Feyza ile Bilal’in yakınlaşması Leyla’yı da etkiler ve Leyla, bu yakınlaşmayı engellemek için büyük bir plan yapar. Yusuf’un davasında ise artık sona gelinmiştir. Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Necmettin Şahmaran, davayı kazanmak için her türlü yola başvurur.  ” Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler’in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor. Huzur Sokağı 26 Ekim İzle.
http://www.sondizi.net/huzur-sokagi-8-bolum-izle.html

Emirin Yolu 1.Bölüm İzle

Güneş,  abisinin dayattığı altın kafesten gerçek dünyaya çıkmanın savaşını verirken bir anda Emir’le tanışır. Emirin Yolu 26 Ekim İzleYavuz’un kulübünün açılışında büyük bir trajedi yaşanır; Yavuz’un yaptıklarına dayanamayan Ünal hayatına son verir.Yurtdışında adeta camdan bir fanus içinde yaşamış olan Güneş’in tek istediği ise yaşıtları gibi sıradan ve normal bir hayat yaşamaktır.  Oyun oynama sırası, Yavuz’un babasına yaptıklarını öğrenen Emir’e gelmiştir. Kendi yaşadıklarını Yavuz’a da yaşatmaya yemin eden Emir’in hedefinde ise Yavuz’un kardeşi Güneş Sancaktar vardır. Ailesinin kirli dünyasından korunmak için çocuk yaşta yurtdışına gönderilen Güneş’in yurda dönmesiyle büyük oyun başlar. Emirin Yolu 1.Bölüm İzle Emir, adım adım Güneş’i etkisi altına alırken, tıkır tıkır işleyen intikam oyunuyla birlikte artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

24 Ekim 2012 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 70.Bölüm İzle

Ve Rüstem Ağa’dan Firuze’den kurtulmak için yardım ister. Hürrem Sultan ve Firuze arasındaki düğüm çözülüyor. Firuze hatun gözdeler katına çıkıyor. İbrahim Paşa, İskender Çelebi’nin adamlarını devlet kadrosundan uzaklaştırıyor.Hayal kırıklığına uğrayan Hürrem, bunun bedelini en ağır şekilde ödetecektir. Hürrem’in durumu öğrenmesiyle Firuze saklanmaz ve aleni şekilde gözdeler katına çıkarılır. Diğer taraftan Şehzade Mustafa ve Mahidevran Manisa sarayına varır. Muhteşem Yüzyıl 70.Bölüm İzle. Mustafa ayağının tozuyla Helena’yı görmeye gider. Ama beklediği sevinci Helena’da göremez. Helena, babası tarafından evlendirilmek üzeredir. Şehzade Mustafa’dan uzak durur. Taşlıcalı Yahya, Mustafa’nın üzüntüsüne ortak olsa da Mustafa ve Helena ayrı düşer. Firuze’nin gözdeler katına taşınmasıyla Hatice Sultan iyiden iyiye Hürrem’in üzerine gitmeye başlıyor. Şehzade Mehmet’le halvete yollanan Firuze, duruma karşı çıkar ve Hürrem Sultan’la yüzleşir.  Öte yandan İbrahim Paşa, Hatice sultanın gönlünü yeniden kazanmak için onunla bir buluşma ayarlar. Hatice Sultan ise yaşadıklarını unutamamaktadır. Sultan Süleyman ise, Firuze’ye yaptıklarından ötürü Hürrem’e sessiz bir tavır alır. Hürrem, ilk defa Süleyman’ı kaybetme korkusu yaşar.

Muhteşem Yüzyıl ve pis yedili


http://filmtakipcisi.blogcu.com/muhtesem-yuzyil-70-bolum-izle/13051419
http://gelelimsize.wordpress.com/2012/10/24/muhtesem-yuzyil-70-bolum-izle/
http://guncelim61725.wordpress.com/2012/10/23/ustura-kemal-8-bolum-izle/
http://guncelim61725.wordpress.com/2012/10/24/muhtesem-yuzyil-70-bolum-izle/
http://sozlrcom25.livejournal.com/2701.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/2304.html
http://dizisonbolumizle.blogetery.com/2012/10/24/muhtesem-yuzyil-70-bolum-izle/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2071374/muhtesem-yuzyil-70-bolum-izle/
http://genc25.mybloog.com/2012/10/24/muhtesem-yuzyil-70-bolum-izle/
http://sendeet.posterous.com/muhtesem-yuzyil-70bolum-izle
http://dizisonbolum.cowblog.fr/muhte-em-yuzy-l-70-bolum-zle-3212742.html
http://dizipasinler.kazeo.com/muhte%C5%9Fem-yuzy%C4%B1l-70-bolum-izle,a3406172.html
http://koyluhusam25.overblog.com/muhtesem-yuezyil-70-boeluem-izle
http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/24/25409285.html
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/24/muhtesem-yuzyil-70-bolum-izle/
http://diziizlemesitesi.fo.ru/blog/55490/75380
http://diziizle25.blogspot.com/2012/10/muhtesem-yuzyl-70bolum-izle.html
http://sonbolumdiziizle25.blogspot.com/2012/10/muhtesem-yuzyl-70bolum-izle.html
http://sonbolumtekparcaizle.blogspot.com/2012/10/muhtesem-yuzyl-70bolum-izle.html
http://sonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/muhtesem-yuzyl-70bolum-izle.html
http://dizisonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/muhtesem-yuzyl-70bolum-izle.html
http://www.flickr.com/photos/83871044@N03/8118022136/
http://sozlrcom.freeshoutbox.net/

pis yedili

http://filmizle25.wordpress.com/2012/10/24/pis-yedili-43-bolum-izle/
http://guncelim61725.wordpress.com/2012/10/24/pis-yedili-43-bolum-izle/
http://gelelimsize.wordpress.com/2012/10/24/pis-yedili-43-bolum-izle/
http://sozlrcom25.livejournal.com/2995.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/2739.html
http://dizisonbolumizle.blogetery.com/2012/10/24/pis-yedili-43-bolum-izle/
http://aynenkanka.ben.im/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2071935/pis-yedili-43-bolum-izle/
http://genc25.mybloog.com/2012/10/24/pis-yedili-43-bolum-izle/
http://sendeet.posterous.com/pis-yedili-43bolum-izle
http://angaradikmeni.blog4ever.com/blog/lire-article-717040-9595150-pis_yedili_43_bolum___304_zle.html
http://dizisonbolum.cowblog.fr/pis-yedili-43-bolum-zle-3212756.html
http://dizipasinler.kazeo.com/pis-yedili-43-bolum-izle,a3406197.html
http://koyluhusam25.overblog.com/pis-yedili-43-boeluem-izle
http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/24/25409381.html
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/24/pis-yedili-43-bolum-izle/
http://diziizlemesitesi.fo.ru/blog/55490/75388
http://dizisonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/pis-yedili-43bolum-izle.html
http://sonbolumizle25.blogspot.com/2012/10/pis-yedili-43bolum-izle.html
http://sonbolumtekparcaizle.blogspot.com/2012/10/pis-yedili-43bolum-izle.html
http://sonbolumdiziizle25.blogspot.com/2012/10/pis-yedili-43bolum-izle.html
http://diziizle25.blogspot.com/2012/10/pis-yedili-43bolum-izle.html

Pis yedili 43.Bölüm İzle





Bunu öğrenen arkadaşları, Çiçek’in dükkânı ve evi önünde protesto yaparlar.  Almanca hocası Nevriye, tüm sınıfı Paintball oynamaya götürür. Pis Yedili ve İkoncanlar iki ayrı takım halinde karşı karşıya gelir. Arabasını Nevriye’den korumak için Esma Sultan, park yerini Halil Sezai’nin arabasının yeri ile değiştirir fakat bu defa başına hiç ummadığı başka bir bela gelir. Trafo ile Gülcan kaçarken Bayrampaşalı gelir. Halil Sezai adına hesap açarak, Oya Bilir’e mesaj gönderir ve yine ortalık karışır. Dilkopat Face’de gezerken Oya Bilir’in hesabına  rastlar.

Pis yedili 24 Ekim İzle

Günçiçek’in annesi Elçin ile anlaşmıştır ve Günçiçek’i okuldan alacaktır. Cimbom’un annesi, Bayrampaşalı’nın kızından ayrılmasını istemek için okula gelir. Pis yedili 43.Bölüm İzle. Fakat bu defa istediğini yaptırmakta başarılı olamaz. Trafo ile Paşa birbirlerine girdikleri anda gelen ses, onları durdurur. Fakat kararından vazgeçiremezler.
Bu konuşmaya şahit olan Elçin’in aklına bir plan gelir ve Cimbom’un annesi ile görüşmeye gider. Kaydını sildirmek için Esma Sultan’a gider. 





23 Ekim 2012 Salı

Ustura Kemal 8.Bölüm izle tek parça



İşgal Güçleri'nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde Ustura Kemal İngiliz İstihbaratının gizli hücresindedir. Vatanseverlerin kurtarılması için yaptığı plan bir anda sabatoja uğrar. Artık kurtarması gereken sadece vatanseverler değildir. Kendi ekip arkadaşları da vatanseverlerle beraber bir otelin deposunda kısılı kalmıştır. Üstelik o otelde o akşam Komutan Bennet'in düzenlediği İngiliz Sevenler Cemiyeti'nin balosu vardır. Kemal Anceli'nin de yardımıyla baloya sızmak için kimlik değiştirmek zorunda kalır. Bu kimlik O'na ilerisi için hiç ummadağı bir kapı açar. Kemal baloya Nihal'le birlikte katılır. Nihal baloda kendini Kemal'in nişanlısı olarak tanıtır. Kemal'in eski sevgilisi Gülnaz da balodadır ve Kemal'in nişanlandığını öğrenince beyninden vurulmuşa döner. Kemal arkadaşlarını kurtarmak için ortalığı yangın yerine çevirirken Gülnaz'ı bekleyen ölüm tehlikesinden habersizdir. 
http://diziizle25.blogcu.com/ustura-kemal-8-bolum-izle/13049698
http://sozlrcom25.livejournal.com/2345.html
http://sozlrcom.insanejournal.com/2083.html
http://dizisonbolumizle.blogetery.com/2012/10/23/ustura-kemal-8-bolum-izle/
http://sozlrcom.inube.com/blog/2063744/ustura-kemal-8-bolum-izle/
http://genc25.mybloog.com/2012/10/23/ustura-kemal-8-bolum-izle/
http://sendeet.posterous.com/ustura-kemal-8bolum-izle
http://angaradikmeni.blog4ever.com/blog/lire-article-717040-9593731-ustura_kemal_8_bolum_izle.html
http://dizisonbolum.cowblog.fr/ustura-kemal-8-bolum-izle-3212580.html
http://dizipasinler.kazeo.com/ustura-kemal-8-bolum-izle,a3405213.html
http://koyluhusam25.overblog.com/ustura-kemal-8-boeluem-izle
http://dizisonbolumizle.canalblog.com/archives/2012/10/23/25401466.html
http://kardiziizle.unblog.fr/2012/10/23/ustura-kemal-8-bolum-izle/
http://diziizlemesitesi.fo.ru/blog/55490/75098

Ustura Kemal 8.Bölüm izle



Ustura Kemal hemen harekete geçerken Angeli de Kemal’den sakladığı oğlu İsmail’den dolayı Ustura’nın peşine takılmıştır. Ancak Rum çetecileri Tatavla’nın bütün sokaklarında yoğun güvenlik önlemleri almışlarıdır.  Diğer yandan Vural ve Keriman’ın yasak aşkları daha bir alevleniyordur. Vural hayatı boyunca ilk kez erkekliğini hissetmeye başlamıştır. Ustura Kemal 8.Bölüm izle. İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde; Kemal ve çetesinin Angelinin kızlarıyla Tatavla sokalarındaki maceralarında tansiyon gittikçe yükselir.  
Hristo Ustura Kemal’i ayağına getirtmek ve onu  haklamak için  Lebbe ve İsmail’i kaçırmıştır.Ustura Kemal’in başında başka bir tehlike daha vardır. Gülnaz’ın kocası Vural’ın, Ustura Kemal’i öldürmesi için tuttuğu Ağır Hasan da Kemal’in peşindedir. Bunu öğrenen Gülnaz Kemal’i bulmak için hayatını tehlikeye atar…  Diğer yandan Kemal kendisini öldürmek için peşine düştüğünü sandığı Ağır Hasan’la burun buruna gelir. Angeli, oğlunu kurtarmak isterken Hristo’nun tecavüzüne davetiye çıkarır.Her iki tarafta da silahlar çekilir.Ustura Kemal ve ekibinin, Lebbe ve İsmail’i kurtarması imkansız görünüyordur. Kemal ve Angeli elbirliğiyle Tatavla’yı karıştıracak bir plan yaparlar. Ancak planları bir yere kadar istedikleri gibi gider. 

22 Ekim 2012 Pazartesi

O Ses Türkiye 22 Ekim 2012 İzle


O Ses Türkiye 22 Ekim 2012 İzle
O Ses Türkiye 22 Ekim 2012 İzle
Ayda Mosharraf’ın etkileyici sesinden müthiş yorumuna yine bayılacaksınız… Ertunç Tuncer kamera arkasında 110′un ünlü şarkısı ‘Özledim Seni’yi seslendirdi. Ayda Mosharraf, Kings Of Leon’un ‘Sex On Fire’ isimli parçasını seslendirdi. Püren Sunar Metin, Sertab Erener’den ‘Açık Adres’ isimli parçayı seslendirdi. Sağnak Beren, Tarkan’ın ‘Gitme’ isimli parçasını seslendirdi. O Ses Türkiye 22 Ekim 2012 İzle. İkbal Şahin, Zara’nın ‘Boş Çerçeve’ isimli parçasını seslendirdi. Sinan Yıldırım, Emrah’ın ‘Götür Beni Gittiğin Yere’ isimli parçasını seslendirdi.  Gübse Eker, Yıldız Tilbe’nin ‘Sana Değer’ isimli parçasını seslendirdi.Murat Boz ve Hadise Erunç’u tanıdıklarını iddia ettiler ve bakın diğer üyeleri buna ne tepki verdi.  Ayda’nın performansı sonrası beğendikleri sesi takımlarına katabilmek için yine kıyasıya bir mücadele içerisine giren jüri üyeleri bakın ne gibi yöntemler deneyecekler. Geçen sene takımına aldığı Ayda Mosharraf için bu sene de butona basan Hülya Avşar döndüğü anda Ayda’yı karşısında görünce bakın neler yaşandı. Sergilediği performans sonrası Murat Boz’un takımına dahil olan Hilal Nalbant’ın Acunn.com’a özel performansı. Emre Şallı, Ayna Grubu’nun ‘Ölünce Sevemezsem Seni’ şarkısını Acunn.com’a özel seslendirdi. Burcu Aydoğdu, Sezen Aksu’dan ‘Vazgeçtim’ isimli parçayı seslendirdi. Hilal Nalbant, Shania Twain’in ‘Still The One’ isimli parçasını seslendirdi.

21 Ekim 2012 Pazar

Yetenek Sizsiniz Türkiye 21 Ekim 2012 İzle


Yetenek Sizsiniz Türkiye 21 Ekim 2012 İzle
Yetenek Sizsiniz Türkiye 21 Ekim 2012 İzle
Ercan Demir milyonlarca hayranı olan isimleri muhteşem bir şekilde taklit etmeyi başardı…. Grup Hertel kendilerine has yorumlarıyla kulakların pasını silecek…. Serdi Beatbox şovuyla kamera arkasında da harikalar yarattı. Street Soul Crew Acunn.com’a özel dans etti… Türkiye’nin gizli kalmış yeteneklerini ortaya çıkaran fenomen yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölümüyle cumartesi akşamı 20:00′da Star TV’de. İzleyicinin ve jürinin kalbini kazanan minik Yusuf hem sesiyle hem sevimliliği ile yine kendine hayran bırakacak… 3 evet alarak jürinin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Derya Araz kamera arkasında da şov yaptı… Dila Arslan’ın Adele’den Roling in the Deep şarkısı dinleyenleri büyüledi. Ahmet Üstüntaş, ‘Sensiz Yaşayabilmirem’ türküsünü Acunn.com için yorumladı. Yeşilmişik Grubu yaptıkları birbirinden renkli taklitlerle jüriden 3 eveti kaptılar ve ikinci turun yolunu tuttular. Yetenek Sizsiniz Türkiye 21 Ekim 2012 İzle. Ertan Ömür şovuyla beraber renk kattığı ilginç tişört tasarımıyla izleyenlerin büyük beğenesini kazandı. Adnan Okutan kuaförlük mesleğinde ki yeteneğini tüm izleyenlere sergiledi ve jüriden 3 eveti kaptı. Serhat Etli ve arkadaşları tekvando sporunda ki hünerlerini sergilediler ve jüriden 3 eveti kaparak ikinci turun yolunu tuttular.İskender Albayram ve Arzu Topsız beraber sergiledikleri ilizyon gösterileri sonrası jüriden 3 eveti kaptılar.
YENİ(NEW) Porno - Porno - Porno - Porno - Porno Amatör Porno, Anal Porno, Brazzers, Grup Porno, Mature Porno, Olgun Porno, Rus Porno, Sikiş, Xnxx
Dizi Son Bölüm İzle